PENZIÓN UNA***

Hotel name
PENZIÓN UNA***
Location
Strojárenská 25, 03203 Liptovský Ján
View Map
Contact number
044/526 33 29
0907 244 401
E-mail address
Listed in categories
Hotels
Biliard
Danko
Dolina
Drzky
Show more
Ján
Jaskyne
Location map
Company description
penzión** UNA sa nachádza v turisticky známej oblasti Liptova v Liptovskom Jáne. Kapacita penziónu je 33 lôžok a to v 5 dvojlôžkových izbách, 1 trojlôžkovej, 1 dvojlôžkovom apartmáne, v 4 rodinných izbách 2+2 a 2+3. Okrem kvalitného ubytovania poskytujeme nebývalé množstvo služieb. K dispozícii je seminárna miestnosť pre 40 ľudí, relax centrum s vírivým bazénom, fínskou, parnou saunou, pre priaznivcov športu tenisový kurt. Vyznávači leňošenia si svoje miesto určite nájdu pri pstruhovom jazierku, vonkajšom grilovaní, pobytom na letnej terase. Zimné obdobie umožňuje návštevu neďalekého lyžiarskeho strediska. Relaxačným kúram sa môžeme odovzdať v termálnych bazénoch.Penzión** UNA v Liptovskom Jáne vďaka kvalitnému vybaveniu s  
Show more množstvom doplnkových služieb v pokojnom prostredí, poskytuje vysoko kvalitný pobyt s rodinnou atmosférou. Pre svoje služby je vhodný ako pre pobyt rodín s deťmi, tak i pre pobyt členov firemných akcií a stretnutí, ktorí pre tento účel majú k dispozícii seminárnu miestnosť s kompletnou audiovizuálnou technikou. Chvíle voľna strávené v saune, bazéne, alebo relaxačnou masážou dokonale zmažú známky únavy. Takto príjemne odpočinutý si môžete sadnúť na letnú terasu, ku grilu alebo v zime vo vinárni si posedieť s priateľmi.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from PENZIÓN UNA*** or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP