GGB - UMELECKÉ KOVÁČSTVO - Zvolen

Company name
GGB - UMELECKÉ KOVÁČSTVO
Location
J. Jesenského 284/32, 96001, Zvolen, Slovakia
View Map
Contact number
045/533 18 71
0905 425 883
Website address
E-mail address
Location map
Company description
Umelecké kováčstvo, zámočníctvoVýroba, montáž, reštaurovanie:- kované brány s mechanickým alebo s elektronickým ovládaním- kované záhradné brány- plotové dielce- mreže okenné, celodverové- mriežky na vchodové dvere- zábradlie balkónové, terasové, schodiskové- okenné ohrádky na kvety- ohrádky na kvety pre stožiare uličného osvetlenia- svietidlá kované stojanové, nástenné, visiace (lustre, lucerny)- schodištia, kombinácia kov-drevo:-- lomené so zábradlím-- točité so zábradlím- vývesné štíty, reklamné pútače so závesom- kľučky, štítky a závesy na brány s dvere- kované závesy na brány, na dvere- záhradné kozuby, grily stabilné i pojazdné- lapače dymu na kozuby- náradie kozubové, grilovacie- stojany k náradiu- koše na drevo- iné kováčske a zámočnícke výrobky a prácePráce:- kováčske- zámočnícke

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from GGB - UMELECKÉ KOVÁČSTVO or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SlovakiaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP