Asciácia Strihačov Psov - Trnava

Company name
Asciácia Strihačov Psov
Location
Jeruzalemská 44, Trnava, Slovakia, Trnava
View Map
Contact number
+421911135274
Working hours
  • Monday: 24 hours
  • Tuesday: 24 hours
  • Wednesday: 24 hours
  • Thursday: 24 hours
  • Friday: 24 hours
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Company manager Bran Stark
Establishment year 2020
Employees 201-500
E-mail address
Location map
Company description
Asociácia Strihačov psov je popredná organizácia na Slovensku, ktorá sa venuje starostlivosti a starostlivosti o psov. Sme profesionálne združenie, ktoré spája psie salóny a strihačov po celej krajine a poskytujeme im podporu, vzdelanie a zdroje, aby vynikli vo svojom remesle.

Naším poslaním je podporovať dokonalosť a profesionalitu v starostlivosti o psov a zároveň zabezpečiť pohodu našich chlpatých spoločníkov. So silným záväzkom kvality a bezpečnosti naši členovia dodržiavajú priemyselné štandardy a osvedčené postupy a poskytujú majiteľom domácich zvierat špičkové služby.

Prostredníctvom rôznych iniciatív, školiacich programov a príležitostí na vytváranie sietí sa snažíme zvýšiť úroveň odbornosti medzi groomermi a  
Show more zvýšiť povedomie o zodpovednej starostlivosti o domáce zvieratá. Naše združenie slúži ako centrum pre výmenu vedomostí, spoluprácu a neustále zlepšovanie v oblasti starostlivosti o psov.

Za práva a ochranu zvierat sa zasadzuje aj Asociácia Strihačov psov. Úzko spolupracujeme s miestnymi úradmi a organizáciami, aby sme vytvorili udržateľné politiky, ktoré zaistia správne zaobchádzanie s domácimi zvieratami. Okrem toho sa aktívne zapájame do aktivít v rámci komunity, aby sme vzdelávali majiteľov domácich zvierat o správnych technikách starostlivosti, udržiavaní zdravia a zodpovednom vlastníctve.

S Asociáciou Strihačov psov po boku sa môžete spoľahnúť, že váš chlpatý kamarát je v rukách šikovných odborníkov, ktorí uprednostňujú jeho pohodu. Vyberte si našich certifikovaných členov pre odborné služby starostlivosti o psov s vášňou, integritou a dlhoročnými skúsenosťami.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Asciácia Strihačov Psov or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SlovakiaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP