Kovostroj, a.s. Dobšiná

Company name
Kovostroj, a.s. Dobšiná
Location
Cípová, 04925 Dobšiná
View Map
Contact number
058/786 31 03
058/786 31 11
058/788 11 70
0918 622 230
E-mail address
Listed in categories
General Business
Full hard
Plech
Pozinkovaný plech
Profil
Show more
Sadrokartón
Zvitok
Location map
Company description
Hľadáte úsporné riešenie, no kvalita pre Vás ostáva na prvom mieste? Riešením je Full Hard profil. Komplexné informácie o Full Hard profiloch a o spoločnosti KOVOSTROJ a.s. Dobšiná získate na stánkach www.kovostroj.skFull Hard profil je doslova revolúciou v systéme suchej výstavby. Jedná sa o navonok klasický CD alebo UD profil, ktorý je však vyrobený zo špeciálnej za studena valcovanej pozinkovanej Full Hard ocele. Táto oceľ sa vyznačuje vysokou tuhosťou v ohybe. Pevnosť materiálu je 850 MPa, čo je trojnásobná pevnosť oproti materiálu DX 51 D, ktorý sa v súčasnej dobe používa na výrobu sadrokartónových profilov. Vďaka skutočne extrémnej pevnosti ocele Full Hard je možné, pri zachovaní vlastností predpísaných normou STN EN 13 964,  
Show more použiť menej materiálu, čím samozrejme znižujeme hmotnosť profilu a tým aj jeho konečnú cenu. Full Hard profil je kompatibilný zo všetkými závesnými prvkami ako aj s klasickými profilmi.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Kovostroj, a.s. Dobšiná or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP