RAPPA, s.r.o. - Nové Zámky

Company name
RAPPA, s.r.o.
Location
Komárňanská, 94001, Nové Zámky, Slovakia
Contact number
037/230 29 16
037/230 29 15
035/642 69 97
035/643 22 02
Website address
E-mail address
Company description
Firma RASL, s.r.o. (do 28.12.2011 RAPPA - Služby, spol. s r.o.) bola založená dňa 19. apríla 2002. Jediným konateľom a spoločníkom firmy je Ing. Karol Kecskés. Hlavným cieľom spoločnosti je ponúkať kvalitné a profesionálne služby v oblasti predaja poľnohospodárskej a komunálnej techniky a príslušenstva, predaja náhradných dielov a vykonávanie kvalitného záručného a pozáručného servisu na celý sortiment dodávanej techniky, hlavne renomovaných značiek CLAAS, FENDT, ROTOGRIND, SUPERCHASER, FLIEGL, VOGELNOOT,CAPELLO, GERINGHOFF, AMAZONE, KRONE, VADERSTAD, ALPEGO, STRAUTMANN a iných. Okrem predaja poľnohospodárskej techniky poskytujeme aj služby vlastnou technikou a tiež sa zaoberáme výrobou a predajom strojov a kompletných liniek na výrobu peliet a brikiet z biomasy.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from RAPPA, s.r.o. or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SlovakiaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP