ČISTIAREŇ PERIA - ŠITIE - OPRAVA PAPLÓNOV, PREDAJ SÝPKOVINY - Lučenec

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
ČISTIAREŇ PERIA - ŠITIE - OPRAVA PAPLÓNOV, PREDAJ SÝPKOVINY
Location
Železničná 1379/44, 98401, Lučenec, Slovakia
View Map
Contact number
+421 47/433 34 32
E-mail address
Location map
Company description
ČISTIAREŇ PERIA - ŠITIE - OPRAVA PAPLÓNOV, PREDAJ SÝPKOVINY je slovenská firma, ktorá sa zaoberá čistením, šitím, opravou a predajom páperových výrobkov a sýpkovín. Firma je rodinný podnik, ktorý sa už viac ako 25 rokov venuje čisteniu, oprave a predaju páperových výrobkov a sýpkovín. Sme presvedčení, že našim zákazníkom ponúkame vysokokvalitné služby a produkty, ktoré im zabezpečia spokojnosť. Naši odborníci sú zameraní na dlhodobú spokojnosť zákazníka a snažia sa vytvoriť produkty kvalitnejšie ako ich konkurencia. Našou hlavnou filozofiou je poskytnú

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from ČISTIAREŇ PERIA - ŠITIE - OPRAVA PAPLÓNOV, PREDAJ SÝPKOVINY or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for ČISTIAREŇ PERIA - ŠITIE - OPRAVA PAPLÓNOV, PREDAJ SÝPKOVINY is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SlovakiaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP