LEKÁREŇ U SV. MARTINA

Company name
LEKÁREŇ U SV. MARTINA
Location
Suchá nad Parnou 66, 91901
View Map
Contact number
033/233 37 40
E-mail address
Listed in categories
Doctors and ClinicsPharmacies
Čaje
Fytoterapeutiká
Humánne lieky
Show more
Lekáreň trnava
Liečivá kozmetika
Vitamíny
Location map
Company description
Lekáreň Trnava | u sv. Martina, s.r.o. pôsobí v lekárenskej oblasti od roku 2002. Zabezpečuje výdaj a predaj liekov a liečiv na lekársky predpis, ale i bez predpisu. Ďalej poskytuje predaj a výdaj zdravotníckych potrieb a zdravotníckych pomôcok, vitamínov, doplnkov stravy, homeopatických výrobkov a dietetických prípravkov. Lekáreň rovnako zabezpečuje prípravu a výrobu liekov a liečiv na požiadanie na základe lekárskeho predpisu. Okrem výdaja liekov podľa receptov lekáreň zabezpečuje predaj doplnkového sortimentu a poradenstvo v oblasti užívania liekov, antibiotík a vitamínov. V našej lekárni si môžete zakúpiť aj prípravky dentálnej hygieny, zdravotnícku obuv, veterinárne lieky, zdravotnú obuv a liečebnú kozmetiku. Zákazníci si u nás môžu odmerať tlak, výšku, váhu, BMI a tuky verejne dostupným prístrojom.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from LEKÁREŇ U SV. MARTINA or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP