TOPPRES D.A. - NOVINOVÝ STÁNOK - Žiar nad Hronom

0.00 Reviews
Write a Review
  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
TOPPRES D.A. - NOVINOVÝ STÁNOK
Location
Dr. Janského 174, 96501, Žiar nad Hronom, Slovakia
View Map
Contact number
+421 45/673 24 86
+421 45/672 56 22
+421 45/673 21 06
+421 45/673 21 50
Website address
E-mail address
Listed in categories
Company description
V rámci Banskobystrického kraja ponúkame široký sortiment tlače - noviny, časopisy, cigariet a tabakových výrobkov, kávy, alko a nealko nápojov a doplnkového tovaru, určených na predaj prostredníctvom trafík a novinových stánkov.

Spoločnosť TOPPRES D.A., spol. s r.o. bola založená v roku 1995 ako lokálna distribučná spoločnosť, ktorá zabezpečovala distribúciu a predaj periodickej a neperiodickej tlače. Jej pôsobnosť sa v priebehu rokov rozšírila do regiónov Banskej Bystrice, Brezna, Zvolena, Krupiny, Detvy, Žiaru nad Hronom, Žarnovice a Banskej Štiavnice.

V súčasnosti prevádzkujeme vlastnú maloobchodnú sieť, v ktorej svojim zákazníkom ponúkame okrem širokého sortimentu tlače aj tabakové výrobky, doplnkový tovar a služby. V máji  
Show more 2023 prišlo k zlúčeniu so spoločnosťou MEDIAPRESS LUČENEC, po ktorom sa spoločnosť ďalej rozšírila o regióny Lučenec, Rimavská Sobota, Poltár, Veľký Krtíš, Revúca a čiastočne aj Levice.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from TOPPRES D.A. - NOVINOVÝ STÁNOK or SlovakiaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for TOPPRES D.A. - NOVINOVÝ STÁNOK is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
Search Results Related to TOPPRES D.A. - NOVINOVÝ STÁNOK

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SlovakiaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP